ØV feirer 50 års-jubileet med en hyllest til Østmarka

ØV feirer i år 50 års arbeid for å sikre innbyggerne tilgang til store natur- og friluftslivsområder rett utenfor stuedøren. ØV ønsker å bruke jubileet for å markere betydningen av det enkle friluftslivet og vår nærhet til naturen.

Østmarkas Venner ble etablert i 1966, og fyller derfor 50 år i 2016. I 2015 har det vært jobbet jevnt og trutt med å få på plass et verdig jubileumsprogram. Sammen med gode samarbeidspartnere kan ØV presentere en rekke ulike arrangementer som vil hylle vakre Østmarka.

Arrangementene er samlet i en jubileumskalender som viser et variert og spennende program. Det første arrangementet, som er en vandreutstilling med utvalgte fotografier fra alle deler av Østmarka samt litteratur fra og om Østmarka, er godt i gang og har startet sin vandring på ti bibliotek rundt Østmarka.

Gjennom jubileumsåret inviterer ØV og samarbeidspartnere til mange og varierte turer, spennende foredrag, kunstutstillinger med kulturelle innslag, aktiviteter for barn, utendørsteater, slåttetreff, minnestund og gudstjeneste.

Alle arrangementene foregår i eller i umiddelbar nærhet til Østmarka; fordelt på de fem Østmarka-kommunene. Arrangementene er åpne for alle, og vi håper på stor deltakelse fra våre medlemmer.

Jubileumskalender med oversikt over arrangementene finner du her. Utfyllende informasjon om arrangementene annonseres etter hvert. ØV tar forbehold om endringer i programmet, så følg med på våre nett- og FB-sider.

Østmarkas Venner ønsker velkommen til
jubileumsfeiring med
hyllest til vakre Østmarka!
 

Ønsker du å laste ned og skrive ut jubileumskalenderen, finner du den her.